Pedalez și asta îmi ocupă (aproape) tot timpul. Mai ies și la alergat după ce afară cad frunzele și bicicleta se urcă pe hometrainer. Deși este un sport cu care nu-s prieten deloc, trebui să recunosc că îmi place câte o alergare prin pădure când omătul e proaspăt, mai puțin febra musculară cruntă ce se instalează după o ispravă atât de rară. Tot în extrasezon mai fac și câteva ture de hiking, mai mult pe dealurile și munțișorii de pe lângă Baia Mare, iar ca să mă împac mai bine cu iarna, începând cu sezonul 2017-2018 m-am apucat și de schi.

Ca ”proiecte” de viitor:

  • să combin pasiunea pentru fotografie cu mai multe ture de hiking, în special pe munți mai înalți, vârful Țibleș (1839m) fiind cel mai înalt punct în care am ajuns cu rucsacul în spate.
  • să aprofundez stăpânirea schiurilor astfel încât să trec cât mai repede la schi de tură.
  • să mă împac cu alergarea căci puțin cross-training nu strică și în plus, văd că prietenii pensionați dintr-ale ciclismului trec la alergare.
  • pe final, ceva science-fiction: să învăț să înot.

Blogul a luat naștere în Octombrie 2018, după o tură de cicloturism prin Franța, cu scopul de a povesti micile sau marile escapade outdoor. Sper să îți placă ce citești aici și poate să găsești puțină inspirație.

ECHIPAMENT

Biciclete

Camping & Touring

Cort Fjord Nansen Tordis 2
Sac de dormit Nahanny Alpin
Saltea Sea To Summit Comfort Plus Regular Insulated

Ortlieb Back-Roller classic
Ortlieb Ultimate6 Classic handle bar bag
Topeak MidLoader 3 l Tube Bag

Foto

Canon 70D
Canon 17-40 f/4L
Canon 70-200 f/4L
Trepied Hama Traveller 146 Premium Duo
Smartphone Huawei P20 pro